Potrivit Centrului Infotrafic al Politiei Romane, sambata dupa-amiaza circulatia rutiera pe DN1B este ingreunata din cauza unui accident rutier produs la intrarea in localitatea Mizil, judetul Prahova, la kilometrul 41, pe sensul de mers Brasov- Bucuresti, in care au fost implicate un autoturism si un TIR.

Accidentul s-a produs din cauza intrarii pe contrasens a autoturismului, care s-a ciocnit  frontal cu TIR-ul ce circula regulamentar. in urma incidentului, o persoana si-a pierdut viata.

Traficul a fost oprit pe sensul de mers catreCapitala, circulatia desfasurandu-se alternativ pe un fir.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Tot sambata dupa-amiaza, circulatia rutiera s-a desfasurat ingreunat pe DN6, din cauza unui accident rutier produs in zona localitatii Orsova, judetul Mehedinti, la kilometrul 369, pe sensul de mers dinspre Orsova spre Baile Herculane, in care au fost implicate doua autoturisme. Accidentul s-a produs din cauza ca soferul uneia din cele doua masini a adormit la volan, iar autoturismul a intrat pe contrasens, ciocnindu-se frontal cu cel de-al doilea.

In urma incidentului, doua persoane din masina care circula regulamentar au fost ranite, iar circulatia rutiera a fost oprita pe sensul de mers catre Baile Herculane.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si