Primarul Daniel Băluță și consilierul local au pus poze cu autovehiculele blocate, la două zile după inaugurarea pasajului.

Primarul spune că șoferii nu au respectat înălțimea maximă admisă.
”Respectați regulile și semnele de circulație afișate clar încă de la intrarea în Pasajul Unirii!
Altfel, riscați să vă răniți, pe voi sau pe alți participanți la trafic, să vă avariați mașinile și să suportați cheltuielile de refacere pentru eventualele distrugeri provocate la acest obiectiv realizat și pus în siguranță de comunitatea Sectorului 4.

Citeste si: Când se redeschide pasajul Unirii

Ieri, un șofer de autocar a ignorat semnul de circulatie pe care era specificată clar înălțimea maximă pe care un autovehicul trebuie să o aibă pentru a putea intra în pasaj, și a rămas blocat în poarta de protecție de dinainte de intrarea în tunel.
Este bine totuși că nu s-a întâmplat ceva mai grav, însă nici nu vreau să mă gândesc ce s-ar fi întâmplat în pasaj, dacă nu era acest delimitator din fier pe care este afișată restricția de 3,5 metri înălțime?”, a scris primarul Daniel Băluță, marți, pe pagina de Facebook.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Citeste si: UPDATE: Alertă cu bombă în Sectorul 1 din Capitală: valiza era goală

Alertă cu bombă în Sectorul 1 din Capitală: valiza era goală

Trecătorii au alertat autoritățile cu privire la un bagaj suspect, pe strada Vasile Milea, din Capitală. Pirotehniştii au ajuns la fața locului pentru a se asigura că bagajul nu reprezintă un pericol.

Citeste si: Pasajul Unirii închis, centrul Capitalei, blocat

Alerta s-a dovedit a fi falsă, bagajul fiind gol. Traficul în zonă a fost reluat, după ce la fața locului s-au deplasat forțe polițienești, dar și specialiști din cadrul SRI și grupa pirotehnică din cadrul SIAS, pentru efectuarea de verificări specifice. 

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul  Poliției Capitalei, precum și echipaje de prim ajutor.

Citeste si:  Imagini inedite în Aeroportul Otopeni. Banda de bagaje a fost transformată în bandă de alergare ca să funcționeze


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si