Panică în această dimineață în cartierul Tătărași din Iași unde pompierii au intervenit în forță pentru a stinge două autoturisme care au ars ca torțele, informează BZI.ro.

Citeste si: Două mașini s-au făcut scrum lângă o școală din Târgoviște

Potrivit sursei citate, cele două autoturisme au ars în totalitate. Este vorba despre un autoturism marca BMW Seria 3 și un alt autoturism marca Toyota Aygo.

Citeste si: Accident teribil în Iași: un bărbat a decedat după ce mașina lui s-a izbit de un TIR

Cei care dețin autoturismele au avut parte de un șoc în momentul în care și-au văzut autovehiculele arzând cu flacără mare, relatează sursa citată.

Polițiștii nu exclud ipoteza unei răzbunări

Conform datelor existente, intervenția pompierilor a durat aproximativ o oră. Sunt luate mai multe variante în calcul.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Imagini uluitoare surprinse in trafic! Un barbat a fost lovit fara mila si nimeni nu a intervenit!

Conform unor surse se pare că ambele incidente au fost cauzate de o defecțiune tehnică și anume un scurtcircuit. Totuși, sunt luate în calcul toate variantele, inclusiv o răzbunare.

Două mașini s-au făcut scrum lângă o școală din Târgoviște

O persoană a suferit un atac de panică, după ce două mașini s-au făcut scrum, marți în Târgoviște. Pompierii nu au mai putut scoate nimic din mașini.

Autoritățile nu cunosc deocamdată cauza izbucnirii incendiului în care două mașini s-au făcut scrum.

Detașamentul de Pompieri Târgoviște a intervenit pentru stingerea celor două autoturisme, dar nu au mai putut salva mare lucru.

„S-a intervenit în cazul unui incendiu izbucnit la două autoturisme în municipiul Târgoviște, Calea Domnească. A acționat Detașamentul de Pompieri Târgoviște cu două autospeciale de stingere și o  ambulanță SMURD.  Focul a fost localizat rapid de pompieri și s-a acționat pentru lichidarea acestuia.

O persoană a suferit un atac de panică și primește îngrijiri medicale de la echipajul SMURD”,  a precizat ISU Dâmbovița, într-un comunicat de presă.

Citeste si:  Un șofer a rămas fără permis după ce a fost prins cu 231 de kilometri pe oră pe Drumul Expres 12

masini iau foc

Tot mai multe mașini iau foc de la instalațiile electrice vechi

[Sursa foto: Pixabay]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si