Close sidebar
Close sidebar

Doua avione militare americane s-au prabusit in Oceanul Atlantic

Doua aviona militare s-au prabusit joi in Oceanul Atlantic, in largul costelor statului american Carolina de Nord. Potrivit presei americane, cel putin doi membri ai echipajelor au fost salvati.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cele două avioane F-18 s-au prabusit joi, in zona Oregon Inlet. "A fost vorba de o eroare produsa in zbor", a comunicat Paza de Coasta americana, potrivit Mediafax.

Echipajele de coasta au inceput cautarile a celor patru membri ai echipajelor si a ramasitelor aparatului de zbor.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Alimentele și băuturile bogate în flavonoide pot reduce cu o treime riscul de demență. Cât de des ar trebui consumate- antena3.ro

Conform unor surse militare, cele două avioane de vanatoare apartineau Forţelor navale americane si au intrat in coliziune în aer. Acestea participau la un exercitiu militar.

Cei patru membri ai echipajului ar fi reusit sa se catapulteze, fiind salvati de un alt elicoter militar si transferati la spital.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI