Close sidebar
Close sidebar

Doua batrane au fost salvate de pompierii tulceni in urma unui incendiu produs intr-un apartament

Doua batrane au fost salvate de pompieri, miercuri dupa-amiaza, in urma unui incendiu produse intr-un apartament dintr-un bloc din municipiul Tulcea, acestea refuzand transportul la spital. Focul a fost cauzat, cel mai probabil, de un scurtcircuit.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit reprezentantilor ISU Tulcea, pompierii au fost solicitati sa intervina miercuri dupa-amiaza la un incendiu produs intr-un apartament dintr-un bloc din municipiul Tulcea, la fata locului deplasandu-se doua autospeciale, dar şi echipaje de ambulanta, jandarmi şi Politie.

Echipele de interventie au reuşit sa scoata din apartamentul respectiv o batrana de 84 de ani, dar şi doua butelii.

De asemenea, pompierii au evacuat şi o batrana de 79 de ani, aflata intr-un apartament invecinat, care se intoxicase cu fum.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Alimentele și băuturile bogate în flavonoide pot reduce cu o treime riscul de demență. Cât de des ar trebui consumate- antena3.ro

Ei au verificat şi alte locuinte din blocul respectiv pentru a se asigura ca nu mai sunt persoane in pericol.

in cele din urma focul a fost stins, dar apartamentul respectiv a fost grav afectat.

Pompierii spun ca, cel mai probabil, incendiul a fost provocat de un scurtcircuit.

Cele doua batrane au refuzat transportul la spital, ele primind ingrijiri medicale din partea cadrelor medicale prezente la fata locului.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI