Au mers în vacanță să se relaxeze, dar au avut parte de un adevărat șoc când au văzut cu cât au fost taxați pentru două băuturi!

Totul s-a întâmplat la un restaurant din Mykonos, care se pare că și-a făcut un adevărat obicei din a le percepe prețuri mai mari turiștilor care vizitează insula în lunile de vară, scrie Independent.

Citește și: Vor fi din nou cozi la stațiile de alimentare. Cu cât se scumpește benzina și motorina după creșterea accizei la carburanți

mykonos, grecia, turisti, consumatie bar

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Cei doi turiști au comandat două băuturi, fiecare având un preț de 51 de euro. Adevărata surpriză a venit atunci când s-au întors în Statele Unite și au descoperit că li se percepe o taxă de peste 800 de dolari pentru consumație.

Vizitatorii încearcă acum să contexte cele 700 de lire care le sunt solicitate în plus, însă este foarte greu pentru că nu au o copie a chitanței.

„Înșelătorie totală! Asigurați-vă că primiți o chitanță înainte de a pleca și verificați-vă cardul de credit, deoarece acestea supraîncasează. Am comandat 2 băuturi pe care le-am văzut ulterior că au fost 51 de euro fiecare. Apoi ne-am întors în State și aveam o taxă de 876 USD în contul nostru. PENTRU 2 BĂUTURI!!! ATENȚIE și evitați acest loc!!”, spuneau cei doi într-o recenzie.

Managerul restaurantului se apără: „Șezlongurile noastre vin cu un consum minim”

În fața acuzațiilor, managerul restaurantului spune că toți clienții au responsabilitatea de a verifica meniul înainte de a comanda și justifică taxa exorbitantă prin consumul minim care trebuie achitat pentru a beneficia de șezlonguri.

„Șezlongurile noastre vin cu un consum minim, așa că încurajăm toți vizitatorii să verifice meniurile înainte de a plasa comenzile. Aș dori să menționez că meniurile noastre sunt afișate pe tabele de lângă intrare, arătând prețurile alimentelor și băuturilor noastre pentru a ne informa oaspeții”, a spus managerul restaurantului.

mykonos, grecia, turisti, consumatie bar


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si