Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Galati, Eugen Chirita, a declarat ca, vineri, printr-un apel la 112, un barbat din satul Costi a semnalat ca in zona de locuinte unde lucra pamantul a descoperit o bomba.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

La fata locului s-a deplasat o echipa de pirotehnisti din cadrul ISU Galati care a constat ca este vorba despre o bomba de aviatie incendiara cu napalm din al Doilea Razboi Mondial, nedetonata, de 50 de kilograme.

Bomba a fost preluata de echipa pirotehnica pentru a fi dusa in poligonul neamenajat Rapa Galbena din comuna Branistea, pentru a fi detonata in conditii de siguranta.

La aproape doua ore, echipele au fost din nou chemate de acelasi localnic care a mai gasit un proiectil cu caracteristici similare. Si aceasta bomba a fost preluata pentru detonare controlata. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si