-Au dat cu pari in nevasta-mea, cu tarnacopul. Mi-au spart casa, geamurile. Uitati pietrele pe care le-au aruncat in fata casei mele.  

Intre cele doua familii din zona, scanteia conflictului mocnea de foarte multa vreme. De aceasta data insa, flacara s-a aprins de la o sicanare in trafic. Victimele sustin sa au fost urmarite pana acasa, unde masina aproape ca le-a fost facuta praf.



- Au venit 20 de persoane, stiu toti vecinii de aici. I-au vazut cu pietre, cu topoare. Uite, aici, cum e taiata masina cu topoare.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cele doua familii nici nu-si mai amintesc de la ce a pornit, initial, conflictul. Insa razboiul dintre ele s-a desfasurat in mai multe etape, iar totul s-a invartit, mereu, in jurul banilor. Atacatorii si-ar fi dorit o taxa de protectie, bani pe care victimele nu aveau de unde sa-i plateasca.

- Au pretentia sa le dau 25 de mii de euro. Atunci am pace si liniste cu ei.


-O suma de bani ca daca nu le dam ne omoara in casa. Si i-am dat.+ 1.53- 2.03   In Italia, in ultimii anii i-am dat zece mii de euro. Au fost bani italieni. Acum i-am dat iarasi doua, trei mii, cand a murit socrul meu

-Ei se bat, se impaca. Pai nu se bat acolo de sase luni? De sase luni se bat pe strada Caransebesului.


Prima cearta intre cele doua familii a aparut in urma cu 20 de ani. De atunci, localnicii au fost martorii multor scene de o agresivitate iesita din comun. Toate scandalurile se intamplau mereu in plina strada, astfel ca nu de putine ori a fost nevoie de interventia mascatilor pentru a potoli spiritele.

Agresorii au incendiat chiar si o cladire, din dorinta de a-si impune suprematia.

In urma ultimului scandal, 5 atacatori au ajuns la politie, unde sunt anchetati pentru distrugere, loviri si tulburarea linistii publice. Insa chiar si asa, razboiul dintre cele doua clanuri pare departe de a se fi incheiat.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si