Close sidebar
Close sidebar

Două concurente de la Puterea Dragostei, la un pas de bătaie: ”Ți-o cauți”

Adelina și Aurora au fost la un pas de a se încăiera chiar în casa băieților, care au intervenit imediat pentru a nu se întâmpla ceva grav.

Andreea Bolocan,

Aproape a avut loc o bătaie în casa Puterea Dragostei [Sursa foto: Captură YouTube]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

În ediția de sâmbătă, 24 iulie 2021, a emisiunii Puterea Dragostei de la KanalD, discuțiile dintre Adelina și Aurora au degenerat. Cele două se acuză reciproc pentru faptele făcute în trecut de către fiecare în parte, însă ambele neagă tot.

Aurora către Adelina: ”Nu mă provoca fată! Ți-o cauți! Vezi că cu mine ajungi la hotel!”

Adelina către băieți: ”Calmați-o vă rog eu!”

Imediat după ce aproape că s-au luat la bătaie cele două fete, Aurora a început să dea din casă și să vorbească despre tot ceea ce a discutat ea cu Adelina, iar unul dintre subiecte ar fi fost și unul legat de Alexandra.

Citeste si: Cel mai iubit concurent de la Puterea Dragostei a ajuns la spital de urgență. Despre cine este vorba: "S-ar putea să trec pe aici toată viața"

Alexandra ia foc când își aude numele rostit de către Aurora

Alexandra: ”Gata Aurora, gata Aurora! Aurora, gata încetează să mai scoți în evidență subiectele astea! Am înțeles, le-ai spus odată, de două ori, dar gata! Gata!

Alexandra: ”Vezi că nu vreau să intru în subiectele astea! Ajunge! Nu mai discuta despre mine!”

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Alexandra VS Aurora [Sursa foto: Captură YouTube]

Scandal între Adelina și băieți

Săptămâna aceasta, Adelina a avut o serie de certuri și cu Marinescu și Codruț, imediat după ce s-a aflat că Adelina are un iubit acasă. Marinescu și Codruț nu mai suportă prezența Adelinei în casă și vor ca aceasta să plece mai repede din emisiune.

Citeste si: Roxana Buzoiu de la Puterea Dragostei a suferit o pierdere imensă: ”Astăzi m-am decis să vorbesc despre moartea...”

Cei doi băieți nu înțeleg de ce Adelina încă mai este în emisiunea Puterea Dragostei și de ce nu pleacă mai repede acasă. Codruț îi spune Adelinei că a venit pe interes în casă, doar ca să câștige bani, nu pentru a-și găsi jumătatea.

Adelina VS Marinescu și Codruț [Sursa foto: Captură YouTube]

Codruț: ”Dacă nu ești eliminată, nu pleci?”

Adelina: ”Nu, nu mă descalific!”

Codruț: ”Dar pentru ce mai rămâi?”

Adelina: ”Dar vreau să plec eliminată, nu vreau să mă descalific, îmi pare rău!”

Adelina presată de ceilalți concurenți ai emisiunii, a recunoscut odată pentru totdeauna în ediția de joi, 22 iulie 2021, a emisiunii Puterea Dragostei, faptul că ea are iubit acasă și își dorește să părăsească emisiunea.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI