Close sidebar
Close sidebar

Două cupluri de români au spart mașina unui refugiat ucrainean într-o parcare din Spania. Au furat toate lucrurile de valoare ale bărbatului

Două cupluri de români au fost arestate în Zaragoza, Spania, după ce i-au furat unui refugiat ucrainean toate bunurile pe care le avea. 

Alexandra Costea,

Două cupluri de români au spart mașina unui refugiat ucrainean într-o parcare din Spania. Au furat toate lucrurile de valoare ale bărbatului

[Sursa foto: istock.com]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Toată viața refugiatului ucrainean se afla în interiorul dubei care i-a fost spartă de două cupluri de români. Bărbatul a parcurs 3.500 de kilometri și înăuntru a cărat tot ce a putut obține în timp ce fugea de invazia armatei lui Vladimir Putin. Incidentul nefericit pentru acesta a avut loc în parcarea parcului Macanaz, pe malul Ebroului.

Citeste si: Florida se pregătește de dezastru. Milioane de oameni au fugit din calea uraganului Ian

Jaful a fost dat în urmă cu o lună, mai exact pe data de 29 august 2022. În decursul acelei după-amiezi, timp de câteva ore, ucraineanul a lăsat duba în parcare parcului. Din nefericire pentru acesta, în acele momente mai multe persoane au forțat încuietoarea și i-au sustras toate bijuteriile, banii și numeroasele bunuri pe care le avea colo.

Nu a fost suficient faptul că a fost jefuit, ci, la doar câteva minute după spargere, făptașii i-au folosit cardul la mai multe benzinării, furând peste 2.200 de grivne, sumă echivalentă cu aproape 60 de euro.

Bunurile furate au fost găsite de polițiști în casa unor români

Oamenii legii au localizat doi dintre autorii acestei spargeri, mai exact pe cei care au folosit cardul de credit.

La doar o zi după incident, cei doi au fost arestați. Cuplul de români cu vârste de 27 de ani, respectiv 41 de ani, care avea aproape 20 de dosare pentru fapte de același gen, au fost trimiși la Judecătoria care a dispus să fie anchetați în libertate.

[Sursa foto: stiridiaspora.ro]

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: O româncă a născut pe o autostradă din Italia. Care este starea gemenilor născuți în ambulanță?

Într-o a doua fază a anchetei, datorită cercetărilor efectuate de agenții Brigăzii Provinciale de Poliție Științifică, oamenii legii au reușit să-i identifice pe ceilalți doi autori, un bărbat și o femeie, tot români, în vârstă de 29, respectiv 37 de ani.

Aceștia au fost cei care au furat banii în numerar, fiind vorba de sumele de aproximativ 4.000 de euro și peste 11.000 de dolari, dar și bijuterii, printre alte bunuri.

Citeste si: Un adolescent român va petrece ani grei în spatele gratiilor în Italia. Tânărul a ucis un mafiot italian

Polițiștii, împreună cu avocatul Administrației Justiției, au efectuat o percheziție la locuințele deținuților și au găsit o parte din bunurile furate din duba refugiatului ucrainean. Cuplul de români a mers în judecată în după-amiaza zilei de vineri, 23 septembrie.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

În prezent, ancheta se află în desfășurare, iar oamenii legii încearcă să stabilească cu exactitate împrejurările furtului și pagubele aduse refugiatului ucrainean.

Citeste si: Doi români au fost dați în urmărire generală după ce au participat la un botez. Polițiștii sunt în alertă

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI