Primul cutremur a avut loc la ora 02.40, în Vrancea, şi a înregistrat magnitudinea de 2,5, la o adâncime de 121 de kilometri. Cel de-al doilea seism s-a produs la câteva ore distanţă, în judeţul Buzău. Cutremurul a avut magnitudinea 2,8 şi a avut loc la ora 05.26, la o adâncime de 108 kilometri.

Citeste si: Detalii cutremurătoare despre fratele lui Mirel Rădoi!"Este tot la Terapie intensivă și i se face hemodializă"

Alte două cutremure s-au produs cu o zi înainte în România. Un seism a avut loc în judeţul Bihor şi a înregistrat magnitudinea 2,2, iar celălalt s-a produs în judeţul Cluj şi a avut magnitudinea 2,1.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Nereguli grave ies la iveală în ancheta falsului ginecolog de la spitalul din Ilfov. Raluca Bârsan a operat vreme de 10 ani cu acte măsluite

Cel mai puternic cutremur de anul acesta a avut loc pe 9 ianuarie şi a înregistrat o magnitudine de 4,4 grade. Anul trecut, cel mai serios seism a avut loc în data de 28 octombrie, în judeţul Buzău, şi a avut o magnitudine de 5,8 pe Richter, mişcarea tectonică fiind resimţită puternic și la București.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si