Potrivit polițiștilor, suspectul a ieșit dintr-un adăpost pentru refugiați din satul Illerkirchberg, Germania, luni dimineață și le-a atacat pe cele două eleve, informează  BBC.

Una dintre fete a murit

Din cauza leziunilor grave suferite, fata de 14 ani a murit ulterior la spital.

Citește și: Două plicuri suspecte la Ambasada Ucrainei din București. Echipele antitero, la fața locului. Anunțul SRI

Suspectul care a fost deja arestat este un bărbat în vârstă de 27 de ani, despre care spune că este un solicitant de azil din Eritreea.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Ofițerii au percheziționat o clădire din apropiere și l-au găsit pe acesta cu un cuțit pe care îl suspectează că l-a folosit ca armă a crimei. De asemenea, au mai fost reținuți și alți doi bărbați.

Citește și: De nedescris: Părinții unui bebeluș grav bolnav refuză donatorii de sânge vaccinați

Suspectul se află la spital sub paza poliției, unde este tratat pentru o rană nespecificată.

Descoperire macabră într-o stațiune de schi din Germania! Un copil născut de câteva ore a fost găsit fără viață într-o pădure

Scene de groază într-o pădure din districtul Traunstein, Germania, în apropierea stațiuni de schi Ruhpolding. Un trecător a cadavrul unui nou-născut, care zăcea în spatele unui zid, pe o cărare ce duce spre lacul Förchensee. Oamenii legii au demarat o anchetă pentru crimă.

Trupul neînsuflețit al bebelușului a fost găsit duminică, 4 decembrie 2022, după-amiază, în jurul orei locale 12.20, iar o reconstituire inițială a polițiștilor a scos la iveală că nou-născutul fusese abandonat în pădure cu puțin timp înainte de a fi găsit. Băiețelului i s-a făcut imediat autopsia, existând indicii ale unei morți violente, notează jurnaliștii de la  Bild.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si