Close sidebar
Close sidebar

Două femei au fost arestate pe aeroportul din Bangkok, după ce aveau ascunse în valizele lor animale sălbatice

Cele două femei au fost prinse pe aeroportul din Bangkok și ulterior arestate, după ce ofițerii vamali de pe aeroportul Suvarnabhumi au găsit, cu ajutorul razelor X, 109 animale sălbatice vii, informează CNN.

Laura Macovei,

Două femei au fost arestate pe aeroportul din Bangkok. Ce au descoperit autoritățile în valizele lor

[Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Se pare că cele două femei aveau multe animale sălbatice în bagaje. Experții în animale sălbatice chemați la fața locului au descoperit că în cele două bagaje erau doi porci spinoși albi, doi tatu (armadillo), 35 de broaște țestoase, 50 de șopârle și 20 de șerpi.

Două femei se pregăteau să plece cu animalele în India

Autoritățile thailandeze au spus că valizele erau deținute de Nithya Raja, în vârstă de 38 de ani, și Zakia Sulthana Ebrahim, în vârstă de 24 de ani, care urmau să se îmbarce într-un zbor către un oraș din India.

Femeile ar fi fost acuzate de încălcarea Legii privind conservarea și protecția faunei sălbatice din 2019, Legea privind bolile animalelor din 2015 și Legea vamală din 2017.

Citeste si: Accident devastator. O șoferiță a murit după impactul puternic cu un TIR

Citeste si: „Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș: Flăcările scăpate de sub control au ajuns la case și un rezervor de motorină, grad maxim de alertă- antena3.ro

Traficul de animale în aeroporturi nu este o noutate în această regiune, din păcate. În 2019, un bărbat care a venit în Chennai, India, tot din Bangkok, a fost reținut pe aeroport după ce ofițerii vamali au găsit un pui de leopard de doar o lună ascuns în bagajele sale.

Citeste si: O femeie din Oradea s-a baricadat în mașină după ce polițiștii au vrut să o amendeze pentru că a parcat neregulamentar

Potrivit unui raport din martie 2022 al TRAFFIC, Aeroportul Internațional din Chennai, Tamil Nadu, a înregistrat cel mai mare număr de incidente cu capturi de animale sălbatice, urmat de Aeroportul Internațional Chhatrapati Shivaji, din Mumbai și Aeroportul Indira Gandhi din New Delhi.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI