Se lucrează la foc continuu la Autostrada Unirii Târgu Mureș-Iași, însă lucrurile au stagnat. Două femei, care s-au gândit că pot face rapid rost de bani, au furat țevile de aluminiu depozitate în curtea unui hotel.

Citește și: Patru adolescenți sunt acuzați că ar fi spart două școli. Ce au furat

Țevile de aluminiu au fost vândute cu 50 de lei

Cele două au cărat țevile cu ajutorul unui sac și le-au încărcat într-un cărucior. În doar câteva ore, elementele de construcție au fost vândute la fier vechi pentru suma de 50 de lei.

Țevile de aluminiu erau folosite de muncitori pentru a afla dacă sunt alunecări de teren pe traseul autostrăzii. Este o etap care face parte din studiul de fezabilitate, iar fără aceste măsurători, lucrările de construcție nu pot continua.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: A fost declarată stare de urgență pe teritoriul SUA. Sunt așteptate "consecinţe cu potenţial mortal"- wowbiz.ro

Irinel Bucur, preşedintele Asociaţiei "Hai că se poate": Până la finalul anului trebuie finalizate atât investigațiile geotehnice în teren, acordul de mediu, mai este de muncă.

Reporter: De ce până al finalul anului?

Irinel Bucur, preşedintele Asociaţiei "Hai că se poate": Pentru că proiectul fiind finanțat de POIM, trebuie închis, astfel nu ne luăm banii de la Uniunea Europeană.

Cele două femei sunt acum cercetate pentru furt.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si