UPDATE: Cele doua femei care au protestat, duminica, pe acoperisul unui bloc din Capitala, amenintând ca se arunca în gol daca sotii lor nu vor fi eliberati din închisoare, au acceptat, dupa cinci ore de negocieri cu reprezentanti ai Politiei, sa coboare de pe cladire si au fost conduse la spital pentru evaluarea starii de sanatate.

 

Cele doua femei care s-au urcat, duminica, în jurul orei 13.00,

pe acoperisul unui bloc de sapte etaje de pe strada Alunisului, aflata în cartierul Giurgiului din Capitala si au amenintat ca se arunca în gol, cerând punerea în libertate a sotilor lor, au renuntat la protest în jurul orei 18.00, în urma negocierilor cu reprezentanti ai Politiei, a declarat pentru News.ro purtatorul de cuvânt al Politiei Capitalei, Diana Sarca.

Doua femei din Bucuresti s-au urcat pe un bloc si ameninta ca se arunca in gol
Doua femei, de 30 si 32 de ani, ameninta ca se arunca de pe acoperisul unui bloc de sapte etaje de pe soseaua Giurgiului, din Capitala. La fata locului au ajuns mai multe echipaje de interventie ale Politiei Capitalei si ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti.
Nu este foarte clar motivul care le-a determinat sa recurga la acest gest, insa, potrivit politistilor, ar avea legatura cu sotii lor, care se afla in arestul Politiei Capitalei.
„Este vorba de doua femei, cu vârste intre 30 si 32 de ani, care s-au urcat pe terasa unui bloc cu sapte etaje, au solicitat sa discute cu Politia.
Ar avea anumite nemultumiri legate de sotii lor, care s-ar afla in arestul Politiei. Echipele noastre sunt acolo, dar ramân in linia a doua. Au sosit la fata locului si negociatorii Politiei. Avem acolo o autoscara si o autospeciala cu perna, dar nu exista posibilitate de amplasare a pernei pentru ca nu este spatiu“, a declarat Daniel Vasile, purtatorul de cuvânt al ISU Bucuresti, pentru Adevarul.

La fata locului au ajuns mai multe echipaje de interventie ale Politiei Capitalei si ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Nu este foarte clar motivul care le-a determinat sa recurga la acest gest, insa, potrivit politistilor, ar avea legatura cu sotii lor, care se afla in arestul Politiei Capitalei.

„Este vorba de doua femei, cu vârste intre 30 si 32 de ani, care s-au urcat pe terasa unui bloc cu sapte etaje, au solicitat sa discute cu Politia. Ar avea anumite nemultumiri legate de sotii lor, care s-ar afla in arestul Politiei.

Echipele noastre sunt acolo, dar ramân in linia a doua. Au sosit la fata locului si negociatorii Politiei. Avem acolo o autoscara si o autospeciala cu perna, dar nu exista posibilitate de amplasare a pernei pentru ca nu este spatiu“, a declarat Daniel Vasile, purtatorul de cuvânt al ISU Bucuresti, pentru Adevarul.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si