Cele doua femei in varsta de  41 si respectiv 48 de ani si fiul celei din urma, de 17 ani sunt din Campina si s-au prezentat initial la spitalul din localitate cu dureri de cap, varsaturi si tulburari de vedere.

Doctorii au banuit ca este vorba de infectie cu bacteria care da botulism, si i-au transferat imediat la spitalul judetean din Ploiesti.

Mama adolescentului a ajuns acolo in stare critica. Pacientii au fost injectati in aceeasi zi cu ser antobotulinic iar inspectorii sanitar veterinari au recoltat probe din alimentul suspectat, aflat acasa la cei infectati.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Nouă avertizare de ploi torențiale în județe deja devastate de inundații. Zonele vizate de vreme severă. HARTĂ- wowbiz.ro

In magazinul de unde cumparasera pestele nu se mai afla nici un produs de acest fel. Depozitul din Ilfov de unde provine alimentul respectiv este, de asemenea, controlat.

Cele doua femei si adolescentul de 17 ani le-au povestit medicilor ca au mancat impreuna dintr-un pastrav file afumat.

La scurt timp au inceput sa se simta din ce in ce mai rau.

Sursa: Gorj Domino


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si