Polițiștii locali din Galați au observat o mașină care circula haotic prin oraș și au încercat să o oprească. Femeile nu au oprit la semnalele polițiștilor, așa că au fost nevoiți să blocheze autoturismul.

Citeste si: Patru bărbați ucraineni au cerut azil după ce au intrat ilegal în România

"Polițiștii locali au trecut la urmărirea mașinii și au reușit să o blocheze cu ajutorul unui al II-lea echipaj de poliție în zona falezei superioare.

S-a trecut la identificarea și legitimarea persoanelor din autoturism, după care persoanele în cauză au fost predate organelor competente.”, spune Aurelia Matei, purtător de cuvânt al Poliției Locale Galați.

Citeste si: 15 cetățeni străini au fost prinși în timp ce încercau să treacă ilegal granița în Ungaria

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

"În punctul de trecere a frontierei Galați rutier, un autovehicol înmatriculat în Ucraina nu a oprit la controlul de frontieră. S-a luat legătura cu autoritățile de frontieră din Republica Moldova în vederea stabilirii identității pasagerilor, stabilindu-se că sunt 2 femei din Ucraina.”, adaugă Mădălina Carp, purtătorul de cuvânt al Poliției de Frontieră Galați.

În cele din urmă, cele două femei au fost reținute.

Ele au fost preluate de polițiștii de frontieră, iar la această oră sunt audiate.

Citeste si: Trei cetățeni afgani au încercat să intre fraudulos în România

Trei cetățeni afgani au încercat să intre fraudulos în România

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit trei cetățeni afgani, pe sensul de intrare în țară de la Punctul de Trecere a Frontierei Negru Vodă, judeţul Constanţa.

Aceștia erau ascunși în remorca unui auto-marfar.

Citeste si:  15 cetățeni străini au fost prinși în timp ce încercau să treacă ilegal granița în Ungaria

„Vineri, 29 aprilie, în jurul orei 9.00, poliţiştii de frontieră din cadrul  Sectorului Poliţiei de Frontieră Negru-Vodă, aflându-se în exercitarea atribuţiilor de serviciu, desfăşurând activităţi comune de control împreună cu poliţiştii de frontieră bulgari, asupra unui ansamblu rutier format din cap tractor si semiremorcă, pe sensul de intrare în România, au observat faptul ca prelata semiremorcii prezenta urme de tăiere”,  transmite Poliţia de Frontieră într-un comunicat de presă.

Citeste si: Chișinăul constată o restricționare exagerată a circulației în Transnistria


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si