Două femei și un bărbat au fost autorii unui scandal de proporții, într-o parcare din Satu Mare. Cei trei s-au luat la ceartă, iar pentru a se calma a fost nevoie de intervenția autorităților.

Scandal în parcarea magazinului, la Satu Mare

Două femei, în vârstă de 39, respectiv 59 de ani, împreună cu un bărbat în vârstă de 35 de ani s-au luat la ceartă în parcarea unui magazin Satu Mare.

Incidentul s-a petrecut în urmă cu o zi, în jurul orei 19:00.

Citește și: VIDEO Profilul suspectului principal al crimei de la Brăila. Fiica individului sare în apărarea lui: „Este o înscenare!”

Scandalul dintre cei trei ar fi izbucnit din cauza unor neînțelegeri. Pentru a se calma, la fața locului au fost solicitate autoritățile.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: „Orașul Mântuirii” sau „mini-Grecia” de la malul Mării Negre. Așezarea antică ascunde un tezaur chiar lângă țărm- antena3.ro

Mai multe echipaje de poliție s-au deplasat la locul faptei. Cei trei au fost transportați la secția de poliție unde au fost sancționați. Potrivit autorităților, pentru scandalul creat, aceștia au primit o amendă în valoare de 8.000 de lei.

Citește și: A primit un pachet de biscuiți cu viermi, la spital! Un pacient a rămas șocat când a văzut ce are în farfurie. "Mai rău te îmbolnăvești"

Ce au transmis autoritățile?

”La data de 24 iulie a.c., în jurul orei 19.00, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați despre un scandal, în parcarea unui hypermarket din municipiu.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că, între două femei de 39 și 59 de ani și un bărbat de 35 de ani, ar fi avut loc un scandal, pe fondul unor neînțelegeri.

Cele trei persoane au fost conduse la sediul poliției și sancționate contravențional, conform prevederilor Legii nr.61/1991, cu amenzi în valoare de 8.000 de lei”, se arată în comunicatul transmis de IPJ Satu Mare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si