Două femei și o fetiță, mama copilei și bunica acesteia, au murit întoxicate cu fum, în urma unui incendiu produs la o casă din județul Iași.
Femeile aveau 46de ani, respectiv 82 de ani.

Citeste si: O mașină de pompieri care se deplasa la un incendiu a fost implicată într-un accident. O persoană și-a pierdut viața

Cele trei persoane au fost scoase din interiorul casei incendiate, dar nu au mai răspuns manevrelor de resuscitare.

Focul ar fi izbucnit de la o sobă necurățată.

Citeste si: Mai multe grajduri pentru animale s-au făcut scrum într-un sat din Mehedinți

Mai multe grajduri au ars în totalitate într-un sat din Mehedinți

Un incendiu produs pe data de 16 iunie, într-un sat din Mehedinți, a distrus mai multe anexe gospodărești.
Pompierii s-au luptat cu incendiul aproximativ cinci ore, existând riscul ca acesta să ajungă la casele din împrejurimi.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Incendiu puternic la uzina Azov din Severodoneţk, cauzat de rachete ale trupelor rusești

Focul ar fi fost pus în curte de proprietar, dar a fost scăpat de sub control. Animalele au reușit să fie salvate, iar proprietarul s-a ales cu o amendă de 500 de lei.

O explozie a avut loc la o casă din Iași

O explozie neurmată de incendiu a avut loc, în Iași. O femeie a murit pe loc, iar un bărbat a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce a suferit arsuri grave, fiind nevoie de intervenția unui elicopter SMURD.

Citeste si: Un incendiu a cuprins un depozit din Timișoara

”A fost o explozie neurmata de incendiu la o casa în Andrieseni, judeţul Iaşi. În urma evenimentului au rezultat 2 victime”,   a transmis, vineri seară, ISU Iaşi.

Citeste si: Un incendiu puternic a izbucnit în Parcul Natural Văcărești

"Elicopterul a aterizat pe heliportul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Iași, iar pacientul a fost transportat la de spital de o ambulanță a Serviciului de Ambulanță Județean Iași. Forțele ISU nu au intervenit, iar persoana care a anunțat autoritățile a fost viceprimarul comunei”,  au transmis reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Iași.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si