Acum, totul poate ieși la iveală, deoarece la sfârșitul săptămânii trecute, bărbatul a fost condamnat de judecători la 8 ani de închisoare în regim de detenţie, cu interzicerea unor drepturi, potrivit  Monitorul de Botoșani.

Două minore au fost abuzate sexual de asistenul maternal

Totul a început în octombrie 2019, când subunitatea de poliţie a fost sesizată cu privire la faptul că două minore ar fi fost victimele unor agresiuni sexuale.

Citeste si: Sugrumat până la moarte sub ochii trecătorilor

La intervale diferite de timp, de cel puţin trei ori în cazul fiecărei fete, bărbatul, care exercita ocrotirea minorelor, profitând de imposibilitatea victimelor de a se apăra, de a fi apărate şi de a-şi exprima voinţa datorită vârstei fragede, prin mângâieri şi atingeri nefireşti în zona intimă, a desfăşurat acţiuni care i-au produs satisfacţie de natură sexuală ”, au menţionat anchetatorii.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

În urma procesului, bărbatul a fost condamnat în primă instanţă de Judecătoria Darabani la trei ani şi şase luni închisoare, dar atât el, cât şi procurorii, au făcut apel.

Citeste si: VIDEO Autocar plin cu nuntași răsturnat lângă Barcelona. Patru elicoptere au intervenit

Sentinţa definitivă a venit abia vinerea trecută, când magistraţii suceveni i-au majorat pedeapsa şi i-au interzis dreptul de a fi tutore sau curator şi dreptul de a comunica cu fetele sau cu familiile acestora.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si