Două adolescente au fost violate de-a lungul unui canal din Aylesbury, Oxfordshire, în weekendul sărbătorilor de Paște, în ceea ce poliția a descris ca fiind un "incident îngrijorător". Un băiat în vârstă de 17 ani a fost arestat în acest caz.

Cele două adolescente se plimbau liniștite, înainte de incidentul teribil

Cele două tinere se plimbau pe drumul de legătură al Canalului Grand Union, în apropiere de Park Street, în Aylesbury, Oxfordshire, sâmbătă seara, între orele 21.30

și 22.10, când au fost atacate. Un băiat în vârstă de 17 ani din Leighton Buzzard, Bedfordshire, a fost arestat sub suspiciunea a două capete de acuzare pentru viol.

Un băiat de 17 ani a fost arestat după ce două fete au fost violate de-a lungul unui canal din Aylesbury

Un băiat de 17 ani a fost arestat după ce două fete au fost violate de-a lungul unui canal din Aylesbury

[Sursa foto: PixaBay]


El a fost eliberat pe cauțiune, iar poliția din Thames Valley investighează incidentul și a lansat un apel pentru informații legate de acest atac oribil. O zonă de-a lungul canalului a fost izolată de poliție în urma investigației, iar dubele poliției, precum și criminaliștii se pare că au rămas la fața locului duminică.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: O minoră, de 12 ani, dată dispărută a fost găsită alături de un tânăr de 29 de ani

Sergentul detectiv Thomas Booth, de la secția de poliție din Aylesbury, a declarat: "Acesta este un incident îngrijorător, dar aș dori să asigur comunitatea că efectuăm o anchetă amănunțită. Ofițerii noștri specializați lucrează pentru a sprijini victimele în legătură cu acest incident”.

Polițiștii continuă investigațiile în zonă

"Este posibil ca oamenii din zonă să vadă o prezență sporită a poliției în timp ce continuăm să investigăm și aș sfătui pe oricine are îngrijorări să vorbească cu unul dintre ofițerii noștri. Oricine are orice informație legată de acest incident ar trebui să se prezinte. De asemenea, aș ruga pe oricine care are camere de supraveghere, o cameră de bord sau o sonerie să verifice imaginile și să ne contacteze dacă acestea arată ceva care ar putea ajuta la anchetele noastre. Cei care au informații ar trebui să sune la 101 sau să facă un raport pe site-ul nostru, citând numărul de referință 43230154466”, a mai precizat sergentul.

"Alternativ, puteți furniza informații în mod complet anonim la organizația caritabilă independentă, Crimestoppers, sunând la 0800 555 111 sau prin intermediul site-ului acesteia", a mai adăugat acesta.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si