Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Timiş, două fete de 12 ani au devenit mici eroine, după ce au dus la poliţie un portofel pierdut.

”O femeie şi-a recuperat actele, 2.850 euro şi aproximativ 500 de lei cu ajutorul a doi copii de 12 ani. Două fetiţe de 12 ani, eleve in clasa a VI-a, au găsit un portofel pe o bancă dintr-un parc, pe strada Republicii din oraşul Jimbolia, în apropierea magazinului de îngheţată.

Însoţite de mama uneia dintre ele, fetele au mers la poliţie şi au predat obiectul care, apoi, s-a întors la proprietarul său”, au transmis reprezentanţii IPJ Timiş.

Citeste si: Vinerea neagră. Mai mulți turiști s-au înecat astăzi pe litoralul românesc

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citeste si: Celine Dion vine în România. Iată când vei putea lua parte la concertul marei artiste

Citeste si: Alexandru Cumpănașu candidează la prezidențiale: „Vreau să scap țara de clanuri. Nu m-am cocoțat pe nimic! Eu aveam notorietate înainte

Citeste si: VIDEO| Viorica Dăncilă, huiduită la Constanța

PJ Timiş le-a recompensat pe cele două fetiţe cu o diplomă de merit şi un ghiozdan echipat în vederea începerii noului an şcolar.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si