Potrivit Poliţiei Capitalei, sambata, in jurul orei 20.45, prin apel la 112, a fost sesizat faptul ca la un centru de agrement din Sectorul 1, doua fete, de 12 si respectiv 16 ani, au fost descoperite in submersie in piscina complexului.

Tinerele au fost scoase din apa de un angajat al centrului si le-a fost acordat primul ajutor de un medic aflat in zona, ulterior fiind preluate si transportate la Spitalul de Copii “Grigore Alexandrescu”, informeaza news.ro.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Poliţistii Secţiei 2 au facut cercetarile la faţa locului, pentru a stabili cauzele si condiţiile in care s-a produs incidentul. De asemenea, poliţistii au mers la spitalul unde au fost internate fetele, pentru a afla care este starea lor de sanatate.

Anchetatorii au audiat, sambata seara si duminica, mai multe persoane care au putut da informaţii in calitate de martor despre ce s-a intamplat la strand. Cercetarile sunt facute sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Sector 1, pentru fapta de vatamare corporala din culpa, urmand ca la finalizarea acestora sa se stabileasca daca vor fi si persoane puse sub acuzare.

Medicul Raluca Alexandru a precizat ca fetele au fost aduse in stop cardio-respirator, s-au facut manevre de resuscitare, iar dupa stabilizare au fost internate la Terapie Intensiva. Starea celor doua fete este foarte grava si prognosticul medicilor este rezervat, intrucat acestea respira cu ajutorul aparatelor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si