Potrivit ISU Suceava, la locul accidentului au intervenit militari de la Detaşamentul de Pompieri Rădăuţi cu o autospecială pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD. De asemenea, în sprijinul acestora a intervenit și un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Suceava. 

Citeste si: VIDEO| Sute de oameni nevoiași s-au călcat în picioare la Palatul lui Gigi Becali din centrul Capitalei ca să primească bani de pomană

Victimele au fost transportate la spital

Ambele victime au primit ajutor medical la fața locului, iar ulterior au fost transportate la spital pentru îngrijiri suplimentare de specialitate.

Oamenii legii urmează să stabilească în ce circumstanțe s-a produs accidentul rutier, dar și care au fost cauzele care au provocat impactul.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Circulația tramvaielor pe Șoseaua Progresului din Capitală, blocată, după ce un excavator a rupt firele de contact

Accident rutier în Tulcea. Trei copii au fost transportați la spital

Minorii erau pasageri într-un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 36 de ani. Trei copii, cu vârste cuprinse între 5 şi 11 ani, au fost internaţi marţi seara în spital după ce au fost răniţi într-un accident rutier pe drumul naţional 22, între localităţile Mihail Kogălniceanu şi Tulcea, a anunţat, miercuri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ). 

Cei trei minori erau pasageri într-un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 36 de ani, din Tulcea, care a intrat în coliziune cu un cap de pod pentru separarea sensurilor de mers, potrivit Agerpres.

„În urma accidentului a rezultat rănirea a trei minori în vârstă de 5, 8 şi respectiv 11 ani, care erau pasageri în autoturism. Conducătorul auto posedă permis de conducere valabil şi nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice", au precizat reprezentanţii IPJ.

Citeste si: Focuri de armă pentru oprirea unui șofer băut din Brașov care nu deținea permis de conducere


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si