Un bărbat este acuzat că a constrâns mai multe fete minore din Prahova să se prostitueze și să facă videochat, într-un apartament din București. 

Minorele au fost transformate în sclave și erau ținute cu lanțuri.

Citește și: Marcel Ciolacu dorește eliminarea primarului Crevedia din partid. Legea primarului prevede că acesta își va continua, în schimb, mandatul

Minore, obligate să se prostitueze și să facă videochat

Potrivit cercetărilor polițiștilor Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești- Serviciul de Combatere a Traficului de Persoane și procurorilor DIICOT- Serviciul Teritorial Ploiești, în perioada mai- iunie, bărbatul ar fi recrutat, adăpostit și primit, în scopul exploatării sexuale, două minore, pe care le-ar fi constrâns să practice activități de videochat și prostituție.

Una dintre minore se afla în plasament la un asistent social și mai pleca, din când în când, acasă. Prin intermediul acestei conjuncturi tânăra a ajuns să-l cunoască pe bărbatul care a transformat-o în sclavă sexuală, deoarece acesta le-a pus la dispoziție apartamentul său.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Se pare că una dintre fete se află în plasament la o familie. Ea avea obiceiul de a pleca de mai multe ori acasă. Bărbatul a profitat de pe urma vulnerabilității copilei.

Copilele l-au cunoscut pe bărbat în mediul online, iar acestea le-a păcălit și mai apoi le-a transformat în sclave sexuale. Atunci când nu se afla în apartament și nu le putea supraveghea, fetele erau legate cu cătușe și ținute în casa din București.

În perioada 6 – 27 august a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova – Serviciul de Investigații Criminale și a celor din cadrul Secției nr. 21 de Poliție București, au desfășurat activități investigativ-operative, care au condus la depistarea minorei, în municipiul București.

Fetele erau legate cătușe și pe timpul nopții

Pe timpul nopții și atunci când nu puteau fi supravegheate, fetele erau imobilizate și legate cu cătușe achiziționate online.

Citește și: Polițiștii de la mai multe penitenciare din țară protestează și refuză să intre în tură pentru că au depășit plafonul de ore de muncă: „Promisiuni false”

În urma administrării probatoriului, procurorul de caz a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de bănuit și reținerea acestuia, pentru 24 de ore.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

La data de 29 august a.c., acesta a fost prezentat Tribunalului Prahova, care a dispus arestarea preventivă, pentru 30 de zile.

Cercetările vor fi continuate în vederea documentării întregii activități infracționale și dispunerii măsurilor legale.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si