Ele au fost găsite şi, pentru că se aflau în stop cardio-respirator, cadrele medicale au început manevrele de resuscitare, fără a reuşi să le aducă la viaţă.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, pompierii Detaşamentului Caracal au fost solicitaţi să intervină, vineri seara, pentru căutarea a două fete în vârstă de 6 şi 12 ani, care s-ar fi înecat în pârâul Gologan, în zona Stadionului Parc, din municipiul Caracal.

Citeste si: Două persoane au murit şi alte două au fost rănite după ce au fost lovite pe trotuar de o maşină condusă de un adolescent de 16 ani

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Citeste si: Cutremur de magnitudinea 5,8 pe Insula Mindanao în Filipine

Citeste si: Este revoltător ce se întâmplă la mormântul lui Răzvan Ciobanu! Cine îşi bate joc de locul de veci al designerului? Um bărbat a povestit tot! "Cutii de bere şi chiştoace" EXCLUSIV!

Acolo s-au deplasat pompierii cu o autospecială de primă intervenţie cu peridoc şi ambarcaţiune cu motor, o autospecială complexă pentru intervenţie şi descarcerare, un echipaj SMURD şi o echipă de scafandri de la ISU Olt.

Echipele de intervenţie au reuşit să le găsească pe cele două fete, iar cadrele medicale au început manevrele de resuscitare, având în vedere că acestea se aflau în stop cardio-respirator. În ciuda eforturilor depuse, cele două fete nu au mai putut fi salvate, declarându-se decesul acestora.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si