Potrivit primelor informații, fetițele în vârstă de 12 ani traversau strada prin loc nepermis când au fost lovite din plin de un autoturism. Teribilul accident a avut loc pe în seara de 24 decembrie în localitatea Oncești, județul Maramureș. 

Fetițele au fost lovite din plin de o mașină

Fetițele se aflau la colindat și traversau strada printr-un loc nepermis pentru a ajunge la o altă casă când o șoferiță în vârstă de 28 de ani le-a lovit cu mașina din plin.

Tânăra de 28 de ani din Sighetu Marmației a fost testată cu aparatul etilotest și rezultatul a fost zero. 

Citește și: Rudele bărbatului care a decedat în accidentul din Pasajul Unirii sunt în stare de șoc. Ce a mărturisit sora acestuia

Echipajele de prim-ajutor au ajuns la locul accidentului și minorele au fost transportate în stare gravă de urgență la Spitalul din Baia Mare. 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Polițiștii din Maramureș au deschis un dosar penal pentru vătămare din culpă și continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs tragedia.

Tragedie în ziua de Crăciun. Accident rutier grav cu mai multe victime. A fost necesară intervenția elicopterului SMURD

Un accident rutier grav a avut loc în urmă cu puțin timp la Vărăști, județul Giurgiu. Un elicopter SMURD a ajuns de urgență la fața locului pentru a prelua un bărbat inconștient. Alte trei persoane au fost transportate la spital.

Trei persoane au fost rănite,  în urma unui accident rutier  ce s-a produs, în această dimineață, pe strada Principală din localitatea Vărăști.

Ce au anunțat autoritățile

Un bărbat, în vârstă de 42 de ani, a fost găsit inconștient. Echipajul de pompieri care a ajuns la locul evenimentului i-a acordat primul ajutor. Ulterior, acesta a fost preluat de elicopterul SMURD și transportat de urgență la un spital din capitală.

Citește și: S-a aflat cine era turistul grec, mort în accidentul de la Pasajul Unirii

Pompierii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor prin deconectarea bornelor de la bateriile autoturismelor și au acționat pentru sablarea părții carosabile. Cazul a rămas în atenția Poliției pentru cercetări.

Citește și: Accident bizar în Ajun de Crăciun: un câine a dat foc la casă după ce a pornit un uscător de păr din greșeală


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si