Close sidebar
Close sidebar

Două fetițe au fost spulberate de o șoferiță pe un drum din Maramureș. Copilele mergeau la colindat

Clipe de coșmar în seara de Ajun pe un drum din Maramureș. Două fetițe în vârstă de 12 ani au fost spulberate de o mașină în timp ce mergeau la colindat.

Madalina Grigore,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Potrivit primelor informații, fetițele în vârstă de 12 ani traversau strada prin loc nepermis când au fost lovite din plin de un autoturism. Teribilul accident a avut loc pe în seara de 24 decembrie în localitatea Oncești, județul Maramureș. 

Fetițele au fost lovite din plin de o mașină

Fetițele se aflau la colindat și traversau strada printr-un loc nepermis pentru a ajunge la o altă casă când o șoferiță în vârstă de 28 de ani le-a lovit cu mașina din plin.

Tânăra de 28 de ani din Sighetu Marmației a fost testată cu aparatul etilotest și rezultatul a fost zero. 

Citește și: Rudele bărbatului care a decedat în accidentul din Pasajul Unirii sunt în stare de șoc. Ce a mărturisit sora acestuia

Echipajele de prim-ajutor au ajuns la locul accidentului și minorele au fost transportate în stare gravă de urgență la Spitalul din Baia Mare. 

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Polițiștii din Maramureș au deschis un dosar penal pentru vătămare din culpă și continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs tragedia.

Tragedie în ziua de Crăciun. Accident rutier grav cu mai multe victime. A fost necesară intervenția elicopterului SMURD

Un accident rutier grav a avut loc în urmă cu puțin timp la Vărăști, județul Giurgiu. Un elicopter SMURD a ajuns de urgență la fața locului pentru a prelua un bărbat inconștient. Alte trei persoane au fost transportate la spital.

Trei persoane au fost rănite,  în urma unui accident rutier  ce s-a produs, în această dimineață, pe strada Principală din localitatea Vărăști.

Ce au anunțat autoritățile

Un bărbat, în vârstă de 42 de ani, a fost găsit inconștient. Echipajul de pompieri care a ajuns la locul evenimentului i-a acordat primul ajutor. Ulterior, acesta a fost preluat de elicopterul SMURD și transportat de urgență la un spital din capitală.

Citește și: S-a aflat cine era turistul grec, mort în accidentul de la Pasajul Unirii

Pompierii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor prin deconectarea bornelor de la bateriile autoturismelor și au acționat pentru sablarea părții carosabile. Cazul a rămas în atenția Poliției pentru cercetări.

Citește și: Accident bizar în Ajun de Crăciun: un câine a dat foc la casă după ce a pornit un uscător de păr din greșeală

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI