Trupul neînsuflețit al femeii a fost descoperit de polițiștii ajunși la apartamentul din Le Mans. Aceștia au fost alertaţi reprezentanții școlii și grădiniței la care fetițele sunt înscrise. Motivul pentru care aceștia au insistat cu telefoanele era că fetele lipsesc de prea mult timp.

Citeste si: Și-a ucis fiul de doi ani și l-a pus pe banda rulantă într-un supermarket

Fetele au crezut că mama lor doarme

„Încetişor, mami doarme”, a fost mesajul transmis de fetițe, poliţiştilor când au intrat în casa lor. Anchetatorii au descoperit trupul femeii, născută în 1990, pe Coasta de Fildeş. Autopsia a demonstrat că femeia a murit din cauze naturale.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Cele două fetițe au fost transportate la spital şi au fost plasate într-un centru, unde vor primi consiliere psihologică. Deocamdată, nu se cunoaște exact cât timp au petrecut fetele alături de mama lor decedată. „Am exclus o ipoteză de crimă. Vom mai aştepta câteva zile şi vom încerca să obţinem mărturiile fetiţelor”, a informat procurorul Delphine Dewailly pentru AFP.

Citeste si: Motociclistă- în stare gravă după ce șoferul din față a frânat brusc. A vrut să evite un câine


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si