Close sidebar
Close sidebar

Doua fetite de 10 si 13 ani, din Suceava, au fost abuzate de ingrijitorul lor

Un barbat a fost arestat preventiv de Judecatoria Suceava dupa ce, timp de aproape un an si jumatate, a abuzat doua fete, una in varsta de 10 ani, iar cealalta de 13 ani, aceastea aflandu-se in ingrjirea sa si a concubinei sale.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe langa Judecatoria Suceava, procurorii au stabilit ca, in perioada iunie 2016 – 6 octombrie 2017, Marian Vasile Oanea a intretinut in mod repetat relatii cu doua fete, una in varsta de 10 ani, iar cealalta de 13 ani, impotriva vointei acestora, minorele aflandu-se in ingrijirea si ocrotirea barbatului si a concubinei sale.

Barbatul a fost, intial, retinut pentru 24 de ore. Ulterior, procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Suceava au solicitat judecatorului de drepturi si libertati din cadrul Judecatoria Suceava arestarea preventiva a lui Marian Vasile Oanea.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Instanta a admis propunerea procurorilor, astfel ca barbatul a primit un mandat de arestare preventiva pentru 30 de zile, noteaza News.ro.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI