Caz halucinant la Ploiești! Un bărbat a venit la poliție și i-a anunțat că nepoata sa, care are doar 5 ani, a fost agresată sexual de un individ.

Oamenii legii au demarat o anchetă, care a scos la iveală detalii halucinante despre o altă copilă care a fost abuzată.

Citește și: Scandal la Penitenciarul Ploiești! Doi deținuți s-au luat la bătaie după ce au jucat un meci de tenis! Rudele victimei sunt revoltate

fete abuzate, agresor, caz socant

Individul a profitat de faptul că micuța era singură și a abuzat-o 

Oamenii legii au fost sesizați vineri, 14 iunie, de către unchiul fetiței de 5 ani, care le-a povestit oamenilor legii prin ce a trecut copila. Nu a durat mult până când autoritățile au descoperit că, în ziua incidentului, un bărbat în vârstă de 41 de ani a mers la locuința micuței și a profitat de faptul că aceasta se afla singură într-o anexă a imobilului.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

Surse spun că, după ce i-a arătat copilei filme pentru adulți și a abuzat-o, bărbatul a fost surprins dezbrăcat de către mătușa micuței, care a dat imediat alarma.

Ulterior, oamenii legii au aflat că și sora mai mare a fetei a fost agresată. 

„În urma verificărilor efectuate la fața locului, polițiștii au constatat faptul că în cursul zilei, bărbatul de 41 de ani s-ar fi deplasat la un imobil din municipiu, iar la un moment dat, profitând de faptul că minora era singură într-o anexă a locuinței, i-ar fi prezentat pe telefonul mobil un clip video cu conținut pornografic și ar fi agresat-o sexual.

Tot din verificările efectuate de polițiștii, s-a constatat faptul că același bărbat, în luna mai a.c., ar fi agresat-o sexual și pe sora minorei mai sus-menționată, în vârstă de 7 ani. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de agresiune sexuală comisă asupra unui minor și corupere sexuală a minorilor”, au transmis oamenii legii.

Individul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore.  

„În urma probatoriului administrat față de bărbatul în cauză a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, iar ulterior față de acesta a fost dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile.Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de agresiune sexuală comisă asupra unui minor și corupere sexuală a minorilor”, mai spun autoritățile.

Citește și: Accident mortal în Brașov, după ce un TIR și o mașină s-au ciocnit! Șoferul în vârstă de 67 de ani nu a mai putut fi salvat

fete abuzate, agresor, caz socant


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si