Close sidebar
Close sidebar

Doua maicute romance au grija de regele Mihai in locuinta sa din Elvetia! Povestea lor e extrem de trista

Regele Mihai s-a retras din viata publica la inceputul anului trecut, cand familia a si anuntat ca acesta este grav bolnav.

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Acum mai bine un an si jumatate, familia regala anunta ca Regele Mihai este grav bolnav, fiind diagnosticat cu leucemie cronica si carcinom metastazant, ceea ce se traduce prin cancer cu metastaze. Cateva luni mai tarziu de la acest anunt, Regina Ana avea sa moara, iar regele nu a putut sa participe nici macar la funeraliile celei care-i fusese sotie aproape 70 de ani.

Periodic, familia regala da cate un comunicat in care anunta care este starea regelui, care locuieste la Lausanne, acolo unde are o casa. De fiecare data cand anunta care este este starea regelui, familia spune ca langa acesta se afla permanent si doua maici ortodoxe.


Ei bine, maicutele apartin Manastirii ortodoxe Acoperamantul Maicii Domnului din Fribourg, singura manastire romaneasca din Elvetia. Conform site-urilor ortodoxe, manastirea nu mai are lacas, dupa ce a fost gazduita, in ultimii ani intr-un fost castel, transformat in manastire catolica. Numai ca lacasul a trebuit sa fie eliberat dupa sosirea refugiatilor musulmani in numar mare, aici fiind facut un adapost pentru ei.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Acum, se afla provizoriu intr-o alta cladire si incearca s obtina fonduri pentru inchirierea unui spatiu adecvat pentu desfasurarea activitatii unei manastiri. Obstea manastirii este formata, conform site-ul Mitropoliei Ortodoxe Roamne a Europei Occidentalel si Meridionale, din 4 maicute si un preot. Probabil, ca aceste maicute fac cu schimbul pentru ca in fiecare zi langa rege sa fie doua, care sa aiba grija de el.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI