Un accident rutier care ar fi putut să aibă un final nefericit a avut loc duminică dimineață, în județul Buzău, la intersecția din dreptul Popasului Merei.

Coliziunea a fost provocată de un al treilea autoturism care a fost la un pas să fie bătut de ceilalți participanți la trafic. Impactul s-a produs pe DN 1B cu șoseaua spre stațiunea Monteoru, iar imaginile au fost suprinse de o cameră de bod.

Citeste si: Accident mortal la Mânăstirea Cernica. O mașină a intrat într-un grup de persoane în curtea lăcașului de cult

La volanul unui autoturism de lux se afla un vrâncean de 20 de ani, iar taxiul era condus de un buzoian de 55 de ani.
Bătrânul care a provocat accidentul este dat în urmărire și va fi cercetat penal pentru părăsirea locului accidentului.

Accident mortal la Mânăstirea Cernica. O mașină a intrat într-un grup de oameni

Un accident grav a avut loc în această după-amiază în localitatea Cernica din județul Ilfov. Un autoturism a lovit mai multe persoane aflate în curtea unei mănăstiri. În urma impactului, o persoană s-a stins din viață.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Surse din Poliţie au declarat că şoferul în vârstă de 42 de ani, începător fiind, a obținut permisul de conducere în luna ianuarie a acestui an. 

Citeste si: Șase mașini căutate de autoritățile poloneze pentru confiscare, oprite la intrarea în România

Victima decedată în accident este o femeie în vârstă de 63 de ani. Una dintre victimele rănite este o femeie de aproximativ 33 de ani.

Aceasta a fost transportată la spital.

Citeste si: Accident mortal în Capitală. Un bărbat s-a stins din viață după ce s-a ciocnit violent cu un autobuz STB

Cea de-a treia victimă nu a avut nevoie de transport la spital. 

Sursele citate precizează că rămâne la poliţiştii să stabilească, în cadrul cercetării deschise în urma accidentului, dacă acesta  avut loc pe un drum public închis circulaţiei.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si