Si nu a fost singurulul care pare ca se ghideaza dupa propriile reguli. Soferul masinii de culoare gri a depasit o intersectie extrem de aglomerata fara sa le cedeze trecerea celorlalti soferi care veneau din dreapta lui, asa cum prevede codul rutier.

-Trebuia sa dati prioritate. Este foarte urat ce faceti!
-Nu ati acordat prioritate de dreapta la celor care veneau din dreapta.

Tot timpul trec pe aici, asa…

Acelasi comportament il au mai toti soferii, din capitala, spun politistii. Nu mai tin cont de nicio regula, in traficul si asa sufocat de milioane de masini.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

 OVIDIU MUNTEANU, PURTATORUL DE CUVANT AL POLITIEI RUTIERE BUCURESTI  
Cele mai des intalnite sunt traversarea neregulamenara, neacordarea de prioritatea pietonilor si vehiculelor. 07.24+ 11.40 Iata, in fata un autoturism care nu semnalizeaza intentia de a schimba directia de deplasare.

Nu doar soferii incalca regulile de circulatie. De altfel, cele mai multe sanctiuni aplicate in trafic sunt in randul pietonilor.

- Ia, uitati! O traversare neregulamentara desi trecerea de pietoni este la 10, 15 metri. Din nou, un pieton  care treverseaza neregulamentar. Iar, o traversara neregulamentara.

Solutii  ar fi, dar sunt  greu de respectat  si anume: cea a bunului simt si bineinteles a respectarii regulilor de circulatie. Doar astazi, politistii au aplicat zeci de sanctiuni in trafic  si au retinut 2 permise de conducere. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si