Două nave s-au ciocnit astăzi, la scurt timp după orele prânzului, pe Canalul Sulina. Autoritatea Navală Română a oferit mai multe detalii despre cum s-a petrecut accidentul maritim.

Accident maritim pe Canalul Sulina. Două nave s-au ciocnit

Un accident maritim a avut loc în jurul orei 13:00, pe Canalul Sulina. Autoritatea Navală Română a declarat că două nave au intrat în coliziune în zona milei marine 18, după ce una dintre nave a suferit o defecțiune la motorul principal. 

Citește și: Un bărbat a ieșit pe balcon și a început să tragă cu pistolul unde vedea cu ochii. Scene desprinse dintr-un film de groază, într-un cartier din Botoșani

Este vorba despre nava maritimă SUNDRY, sub pavilion Panama, care naviga aval, având ca destinația Tunisia. În timpul defecțiunii, nava a ancorat în regim de urgență, moment în care a fost lovită de tancul MAZU XIAO, sub pavilion Liberia, care naviga către Izmail.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: A murit „cel mai monstruos culturist din lume”. Sportivul mânca de 7 ori pe zi, peste 16.000 de calorii- antena3.ro

Ambele nave aveau încărcături de cereale. Nava SUNDRY transporta 6.228 de tone de orz, iar tancul MAZU XIAO, avea la bord 6.620 de tone de motorină. În urma accidentului, au fost înregistrate pagube materiale. Din fericire, autoritățile nu au raportat existența vreunei victime.

Citește și: Ele sunt cele trei românce care au jefuit mai multe magazine din Marea Britanie. Au fost prinse în flagrant, iar când și-au aflat sentința au început să plângă: "Regret profund"

Ce a transmis Autoritatea Navală Română

”Astăzi, 28 august, în jurul orei 13:00, a avut loc un incident naval pe Canalul Sulina, în zona milei marine 18, unde două nave maritime au intrat în coliziune. Nu au fost înregistrate victime, dar sunt pagube materiale. Nava maritimă SUNDRY, sub pavilion Panama, naviga aval de la Izmail cu destinaţia Tunisia, având la bord o încărcătură de 6.228 de tone de orz. În timpul deplasării, nava a suferit o defecţiune la motorul principal, care a forţat echipajul să ancoreze în regim de urgenţă. În timpul manevrei, nava a fost lovită de tancul MAZU XIAO, sub pavilion Liberia, care naviga amonte de la Constanţa către Izmail, transportând 6.620 de tone de motorină”, au transmis reprezentanţii Autorităţii Navale Române. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si