Spitalul de Urgență din Petroșani a emis un comunicat în care anunță decesul celor două paciente. Cele două femei fuseseră testate pentru Covid-19 iar rezultatul a ieșit negativ.

"Spitalul de Urgență din Petroșani a informat DSP- Hunedoara despre decesul a două paciente care au fost în salon cu persoana de 26 de ani depistată pozitiv.

Pentru aceste două persoane s-a primit rezultat negativ pentru COVID 19.

Ancheta epidemiologică este în desfășurare pentru depistarea contacților direcți ai celor 6 persoane depistate pozitiv, ieri.

Citeste si: Unele mall-uri din România îşi reduc programul de funcţionare la 8 ore începând de luni

La această acțiune din Valea Jiului participă medicii epidemiologi de la Direcția de Sănătate  Publică- jud. Hunedoara și de la toate spitalele din județ.", se arată în comunicat.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Citeste si: Încă un parlamentar confirmat cu coronavirus- surse

Potrivit presei locale, trei paciente au fost internate la secția de neurologie a Spitalului de Urgență Petroșani, în același salon cu tânăra de 26 de ani.

Citeste si: Coronavirusul loveste Guvernul! Aici se izolează premierul Ludovic Orban! Motivul pentru care Vila Lac 1 e ocolită de președinți

Prima femeie a decedat din cauza unui accident vascular-cerebral care a survenit în cursul zilei de joi, informația nefiind confirmată oficial până în acest moment. Alte două paciente au murit de joi până vineri. Analizele celor trei femei au arătat că nu erau purtătoare de coronavirus.

O tânără de 26 de ani din Aninoasa, Hunedoara, care s-a întors din Italia, nu a respectat izolarea la domiciliu și a mers la spital, acolo unde le-a spus medicilor că venea din Peninsulă. A fost internată la secția de neurologie a spitalului din Petroșani acolo unde a infectat trei asistente medicale și alte trei colege de salon.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si