Conform reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dolj, pompierii au fost chemaţi la un incendiu izbucnit într-un apartament din Craiova, ei stabilind însă că focul se manifesta pe casa scării.

Astfel, 32 de adulţi şi şapte copii care se aflau în blocul respectiv au fost evacuaţi. Pompierii au stabilit că focul a fost pus intenţionat de un bărbat, el folosind materiale combustile şi materiale textile.



În urma acestui eveniment, două persoane au fost transportate la spital după ce au suferit arsuri şi escoriaţii. De asemenea, alte două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce au suferit un atac de panică.

La rândul lor, poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Craiova au fost sesizaţi, marţi după-amiază, despre faptul că bărbatul aruncă cu benzină în bloc, dar şi pe persoane care trec prin zona respectivă.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Un bărbat a fugit dintr-o secţie de poliţie, după ce a aflat că va fi reţinut

Citeste si: Alin Leş, psihologul criminolog: Gheorghe Dincă e dominat de sado-masochism şi de complexul penisului mic

Citeste si: Familia Alexandrei Măceșanu vrea expertiza internațională: "Eu nu cred că el este criminalul"

Acolo s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie, precum şi luptători SAS, care au reuşit să pătrundă în apartamentul în care acesta se afla, situat la etajul doi al blocului, a anunţat

Poliţia Judeţeană Dolj.

Bărbatul a fost imobilizat, stabilindu-se că are 32 de ani şi este din Craiova.

"Acesta se afla în prezent la sediul secţiei, în cauză fiind demarate cercetările pentru lămurirea stării de fapt şi a dispunerii măsurilor legale ce se impun”, au precizat reprezentanţii IPJ Dolj.

În acest caz, a fost dispusă efectuarea de cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativa la infracţiunea de omor, cazul fiind preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si