Close sidebar
Close sidebar

VIDEO O persoană a murit, iar alta e în stare gravă, după ce au fost prinse sub o surpare de piatră

O intervenție a pompierilor are loc în județul Constanța, localitatea Nicolae Bălcescu, luni, după ce autoritățile au fost informate cu privire la faptul că două persoane au fost surprinse sub o surpare de piatră. Din păcate, una dintre acestea a decedat.

Laura Macovei,

O persoană a murit, iar alta e în stare gravă, după ce au fost prinse sub o surpare de piatră

 

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Două persoane surprinse de o surpare de piatră 

UPDATE. Una dintre persoane a murit

Din primele informații, un camion încărcat cu pietre, s-ar fi basculat și încărcătura ar fi căzut peste doi bărbați, potrivit Ziua de Constanța.

O persoană a fost transportată la spital cu elicopterul SMURD, iar a doua persoană a fost declarată decedată, au transmis reprezentanții Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea.

Știre inițială

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, pompierii au fost solicitaţi să intervină, luni, în localitatea Nicolae Bălcescu.

Potrivit informațiilor transmise de autorități, două persoane ar fi fost surprinse sub o surpare de piatră.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește și: VIDEO. A murit pe loc după ce a zdrobit Ferrari-ul de 300.000 euro între copaci

La faţa locului au ajuns o autospecială cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare, un container multirisc, un echipaj SMURD şi, desigur, elicopterul SMURD.

Incendiu în Portul Constanța. Pompierii intervin cu mai multe autospeciale

Un incendiu a izbucnit, vineri după-amiază, în hambarul unei nave aflate în Portul Constanţa, acolo unde cei de la ISU și-au făcut datoria și au intervenit imediat, remediind situația.

Astfel, cei de la  ISU Dobrogea  au intervenit cu mai multe autospeciale pentru stingerea incendiului.

Citește și: Cum a reușit un român să păcălească zeci de persoane pe șoselele din Italia: „Ni s-a părut disperat”

În acele momente, pompierii au intervenit cu trei autospeciale de apă şi spumă, autospeciala de transport victime multiple şi un echipaj SMURD – de la Detaşamentul port, alte două echipaje- de la Detaşamentul Fripis, două autospeciale de stingere şi autoplatforma – de la Detaşamentul Palas şi un  echipaj SMURD  de la Staţia

Tuzla.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI