Două persoane au fost rănite în urma unui accident din Brașov. O ambulanță și un autoturism s-au izbit într-un sens giratoriu.

Citeste si: Familia tinerei carea a murit după accidentul din parcarea unui mall din Capitală rupe tăcerea. Fata s-a stins din viață după 22 de zile de suferință

”La data de 22 mai 2022, în jurul orei 09.50, în sensul giratoriu situat la intersecţia străzii Calea Bucureşti cu strada Zizinului din municipiul Braşov, a avut loc un accident rutier, coliziune între o autospecială SAJ şi un autoturism”, a

transmis IPJ Braşov.

Citeste si: O motocicletă a rămas blocată pe capota și parbrizul unui autoturism

În urma impactului, două persoane au fost rănite și transportate la spital.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilii cauzelor în care s-a produs accidentul.

Citeste si: Accident rutier cumplit: doi morţi şi doi răniţi în urma nefericitului eveniment

Două persoane au murit în urma unui accident rutier

Accident devastator produs sâmbătă, 21 mai. Traficul este blocat pe DN2 Adjud-Bacău, după ce doi oameni și-au pierdut viața, iar alți doi sunt răniți în tragicul eveniment rutier.

Citeste si: Un șofer de 71 de ani a decedat după ce a accidentat mortal un preot motociclist

Două persoane au murit  şi alte două au fost rănite, sâmbătă dimineața, într-un accident produs pe DN 1 Adjud-Bacău, traficul rutier fiind oprit, anunţă Centrul Infotrafic.

Citește si:  Un bărbat a fost transportat inconștient la spital după ce a căzut de pe o trotinetă electrică

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că un autotren şi o autoutilitară au fost implicate într-o coliziune frontală pe DN 2 Adjud – Bacău, în zona localității Răcăciuni, judeţul Bacău.

În urma accidentului, două persoane au murit şi alte două au fost rănite, fiind transportate la spital. Circulația rutieră a fost oprită.

Citeste si: Grav accident în Spania, doi români morți


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si