Accident rutier în județul Dolj, după ce un tramvai a lovit un autoturism, iar două persoane au fost rănite. Evenimentul rutier a avut loc pe bulevardul Decebal.

Citește și: O infirmieră a fost accidentată pe o trecere de pietoni. Șoferul a fugit de la locul accidentului

„Polițiștii deplasați la fața locului au constatat faptul că, în eveniment au fost implicate două vehicule, respectiv un autoturism ce circula pe bulevardul Decebal, condus de un bărbat, de 30 de ani, din comuna Celaru şi un tramvai, condus de un bărbat, de

53 de ani, din comuna Şimnicu de Sus, ce se deplasa pe breteaua de legătură între bulevardul Decebal şi strada Calea Bucureşti, acesta efectuând virajul la stânga”, arată IPJ Dolj.

Cei doi bărbați din mașină au avut nevoie de îngrijiri medicale și au fost transportați la spital. Șoferul şi vatmanul au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Un tânăr a fost rănit, după ce un TIR a intrat în coliziune cu un autoturism

O infirmieră a fost accidentată pe o trecere de pietoni. Șoferul a fugit de la locul accidentului

O infirmieră de la Spitalul Județean Giurgiu a fost accidentată, în această dimineață, pe o trecere de pietoni, iar șoferul implicat în accident a fugit de la locul faptei.

Accidentul s-ar fi petrecut în jurul orei 07.00, la parcul Mihai Viteazu din  municipiul Giurgiu. Infirmiera se îndrepta spre muncă, atunci când a încercat să traverseze strada pe la o trecere de pietoni. Atunci a fost momentul în care a fost izbită din plin de un autoturism care nu ar fi observat-o.

Citește și:  VIDEO| Un bărbat s-a opus controlului poliţiştilor și a lovit cu maşina mai multe autoturisme parcate. Era drogat și nu avea permis

Victima a fost abandonată pe carosabil, în loc ca șoferul să sune la 112. Martorii u fost cei care au sunat la 112, iar medicii de la ambulanță i-au oferit primul ajutor. Aceasta se afla în stare gravă și a fost internată pe secția de Ortopedie a Spitalului Județean de Urgență Giurgiu.

Polițiștii îl caută pe șoferul care a provocat accidentul, iar între timp a fost deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuvințarea organelor abilitate.

Citește și: Accident rutier mortal: o femeie a pierit după ce mașina în care se afla a intrat pe contrasens și s-a lovit de un utilaj de deszăpezire


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si