UPDATE: ”Din informaţiile preliminare, conducătorul unui autovehicul care circula pe Calea Floreasca dinspre bd.Mircea Eliade către str.Fabrica de Glucoză nu ar fi adaptat viteza la condiţiile meteo-rutiere, a lovit un gard de protecţie şi a plonjat în Lacul Floreasca. La momentul ajungerii primului echipaj de poliţie la locul  accidentului de circulaţie au fost găsiţi doi bărbaţi care au avut nevoie de îngrijri medicale. Ulterior, persoanele au fost transportate la spital pentru investigatii suplimentare”,

a transmis Brigada Rutieră a Capitalei. 

Autoritățile urmează să stabilească ce anume a dus la această tragedie. 

Citește și: Trafic restricționat în zona Lujerului din Capitală. Un pieton a murit după ce a fost accidentat mortal de o cisternă

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

O mașină a ajuns în lacul Floreasca, vineri dimineață. Două persoane au fost găsite și transportate la spital. Acestea par a avea în jurul vârstei de 30 de ani și sunt cetățeni francezi. Accidentul s-a întâmplat în jurul orei 7. Autoritățile bănuiesc că ar fi existat și o a treia persoană în autoturism.

Citește și: Un bărbat din Dolj a murit după ce s-a răsturnat cu mașina într-un canal cu apă

Un bărbat din Dolj a murit după ce s-a răsturnat cu mașina într-un canal cu apă

Un bărbat în vârstă de 51 de ani a murit după ce s-a răsturnat cu mașina într-un canal din comuna Sadova, județul Dolj.Bărbatul nu a reușit să iasă singur din mașină, autoturismul fiind răsturnat cu partea de plafon în apă.

Citește și: Accident rutier cu nouă victime în această dimineață

Inspectoratul de Poliție Județean Dolj a anunțat că polițiști din cadrul Poliţiei Oraşului Bechet  au fost sesizați printr-un apel la 112  referitor la faptul că un autoturism este răsturnat într-un canal din extravilanul comunei Sadova. Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au constatat că incidentul a avut loc la aproximativ 100 de metri de strada Mănăstirii.

Citește și: Accident rutier în care au fost implicate trei mașini pe DN 15, la Bicaz

Pompierii au intervenit la fața locului

La fața locului au ajuns și pompieri de la Garda de Pompieri Bachet care au intervenit cu o autospecială de descarcerare pentru a scoate mașina din canal. De asemenea la fața locului a intervenit și un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Dolj.

Citeste si:  Cât combustibil fură șoferii STB din autobuze?! Adrian Criţ, director STB: „Furturile de combustibil sunt la ordinea zilei”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si