Close sidebar
Close sidebar

Două persoane au fost ucise și alte șase au fost rănite în urma unui atac asupra unui bloc din Kramatorsk

Două persoane au fost ucise și alte șase au fost rănite în urma unui atac al armatei ruse asupra unui bloc de locuințe.

Diana Puiu,

Două persoane și alte șase au fost rănite în urma unui atac asupra unui bloc din Kramatorsk

[Sursa foto: stirileprotv.ro]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Pavlo Kirilenko, şeful administraţiei regionale Doneţk, a postat imagini cu distrugerile provocate de armate rusă în urma atacului de la Kramatorsk.
Două persoane au fost ucise și alte șase au fost rănite în urma bombardamentelor.

Citeste si: O mare actriță din Ucraina a fost ucisă de bombardamentele rusești. Clădirea în care se afla a devenit ținta atacurilor

O persoană a murit și alte patru au fost rănite după ce resturi de la o rachetă au căzut peste un bloc de locuințe.
„Cele mai multe dintre aceste victime au fost cauzate de utilizarea în zonele populate a armelor explozive cu o zonă largă de impact. Sute de clădiri rezidenţiale au fost avariate sau distruse, la fel ca spitalele şi şcolile”, a declarat joi şeful pentru Afaceri Politice al ONU, Rosemary DiCarlo.

Bombardamentele continuă în a 23-a zi de război

În cea de-a 23-a zi a războiului, contraatacurile ucrainene și problemele logistice au încetinit considerabil ofensiva Rusiei, potrivit unei evaluări militare britanice.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Dialogul cutremurător dintre un soldat rus aflat pe front în Ucraina şi mama sa. Care sunt problemele cu care se confruntă armata lui Vladimir Putin: "Mănânci normal? Da, jefuim casele oamenilor" 

Bombardamentele rusești au terorizat marile orașe ucrainene.

Mariupol, unde a fost distrus un teatru în care se adăposteau oameni, se transformă în ruine.
O filmare dovedește că în clădire erau doar civili. Între timp, Statele Unite au confirmat că un cetățean american se numără printre persoanele ucise în orașul Cernigău, din nordul Ucrainei.

Citeste si: Nicolae Ciucă: ”141 de state au votat pentru rezoluția de condamnare a agresiunii ruse și doar 5 au votat împotrivă!”

Lugansk este, alături de Doneţk, una dintre cele două regiuni separatiste susţinute de Rusia. Ambele sunt împărţite în zone controlate de Ucraina şi de separatiştii pro-Moscova.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI