Miercuri dimineață, pompierii au fost solicitaţi să intervină la un accident rutier petrecut în localitatea Auşeu, județul Bihor, după ce un TIR şi un autoturism s-au ciocnit.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer cu permisul reținut a fost prins conducând cu 190 km/h

Cele două persoane aflate în autoturism au rămas încarcerate şi se aflau în stop-cardiorespirator la sosirea echipajelor. 

Cele două persoane nu au putut fi salvate

La faţa locului au ajuns trei echipaje de pompieri militari din cadrul Staţiei Aleşd, cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de lucru cu apă şi spumă cu modul de descarcerare şi cu ambulanţa SMURD a subunităţii, echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea, elicopterul SMURD şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă.  

Pompierii au scos cele două persoane din maşină, iar cadrele medicale au început imediat manevrele de resuscitare. Din păcate, în ciuda eforturilor depuse, femeia şi bărbatul din autoturism nu au putut fi salvaţi, astfel că a fost declarat decesul.  

Citeste si: Un autocar s-a răsturnat pe Autostrada București-Pitești

Potrivit Centrului Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei, traficul rutier în zonă a fost oprit în ambele sensuri timp de zeci de minute.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si