Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Două persoane au murit, după ce maşina în care se aflau a intrat într-un TIR

Un accident grav, soldat cu moartea a două persoane, a avut loc în această dimineață în județul Bihor. Maşina în care se aflau a intrat din plin într-un TIR.

Laura Macovei,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

 

Miercuri dimineață, pompierii au fost solicitaţi să intervină la un accident rutier petrecut în localitatea Auşeu, județul Bihor, după ce un TIR şi un autoturism s-au ciocnit.

Citeste si: Ana Maria Vasiliu va fi înmormântată lângă Mădălina Manole. Trupul neînsuflețit al tinerei a fost depus la o capelă din Ploiești. Ce se întâmplă cu Gabriel Vasiliu în aceste momente- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică rară, în timpul restaurării catedralei Notre-Dame: Sicriul unui cunoscut poet a fost găsit în toiul lucrărilor- antena3.ro

Citeste si: Un șofer cu permisul reținut a fost prins conducând cu 190 km/h

Cele două persoane aflate în autoturism au rămas încarcerate şi se aflau în stop-cardiorespirator la sosirea echipajelor. 

Cele două persoane nu au putut fi salvate

La faţa locului au ajuns trei echipaje de pompieri militari din cadrul Staţiei Aleşd, cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de lucru cu apă şi spumă cu modul de descarcerare şi cu ambulanţa SMURD a subunităţii, echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea, elicopterul SMURD şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă.  

Pompierii au scos cele două persoane din maşină, iar cadrele medicale au început imediat manevrele de resuscitare.

Din păcate, în ciuda eforturilor depuse, femeia şi bărbatul din autoturism nu au putut fi salvaţi, astfel că a fost declarat decesul.  

Citeste si: Un autocar s-a răsturnat pe Autostrada București-Pitești

Potrivit Centrului Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei, traficul rutier în zonă a fost oprit în ambele sensuri timp de zeci de minute.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI