Accident grav în județul Dolj. Două persoane au murit, iar a treia se află în stare gravă la spital. Șoferul a ieșit de pe șosea și a intrat în capul unui pod. În zonă a aterizat și un elicopter SMURD.

Citeste si: Un TIR încărcat cu ajutoare pentru Ucraina s-a răsturnat în Iași

În accident a fost implicată o singură mașină, iar bărbatul care conducea autoturismul avea 45 de ani și era din Craiova.

Doi pasageri din autoturism, un bărbat de 77 de ani și o femeie de 76 de ani, au decedat.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Șoferul care a accidentat o minoră și a fugit, reținut de polițiști

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul testului fiind negativ. Pe numele bărbatului s-a deschis dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Doi frați gemeni au murit în propria curte

Tragedie și în Vaslui, unde doi frați gemeni au fost uciși de un stâlp chiar în curtea lor.

Un camion a pierdut controlul volanului și a lovit un stâlpde electricitate, iar stâlpul a căzut peste trei persoane.

Citeste si: Un șofer a lovit o mașină cu pasageri în timp ce făcea drifturi

Pompierii au intervenit, iar la fața locului au găsit trei persoane, dintre cei care doi copii de 12 ani sunt în stre gravă la spital.
„La sosirea echipajelor de intervenție a fost găsit un camion răsturnat și un stâlp de electricitate rupt, care în cădere a lovit doi copii.

Unul dintre cei copii este în stare gravă (fractură de bazin și fractură deschisă la unul dintre membrele inferioare). Acesta va fi preluat de un elicopter SMURD pentru a fi transportat de urgenţă la o unitate medicală specializată din municipiul Iași”, spun reprezentanții ISU Vaslui.

Citeste si: VIDEO| Un adolescent de 17 ani este în stare critică la spital, după un accident teribil petrecut în Satu Mare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si