Close sidebar
Close sidebar

Două persoane au murit în urma unui accident din județul Dolj

Două persoane au murit și o a treia se află în stare gravă, după ce un șofer a ieșit de pe șosea și a intrat într-un pod.

Diana Puiu,

[Sursa foto: Facebook-Smurd]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Accident grav în județul Dolj. Două persoane au murit, iar a treia se află în stare gravă la spital. Șoferul a ieșit de pe șosea și a intrat în capul unui pod. În zonă a aterizat și un elicopter SMURD.

Citeste si: Un TIR încărcat cu ajutoare pentru Ucraina s-a răsturnat în Iași

În accident a fost implicată o singură mașină, iar bărbatul care conducea autoturismul avea 45 de ani și era din Craiova. Doi pasageri din autoturism, un bărbat de 77 de ani și o femeie de 76 de ani, au decedat.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Citeste si: Șoferul care a accidentat o minoră și a fugit, reținut de polițiști

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul testului fiind negativ. Pe numele bărbatului s-a deschis dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Doi frați gemeni au murit în propria curte

Tragedie și în Vaslui, unde doi frați gemeni au fost uciși de un stâlp chiar în curtea lor. Un camion a pierdut controlul volanului și a lovit un stâlpde electricitate, iar stâlpul a căzut peste trei persoane.

Citeste si: Un șofer a lovit o mașină cu pasageri în timp ce făcea drifturi

Pompierii au intervenit, iar la fața locului au găsit trei persoane, dintre cei care doi copii de 12 ani sunt în stre gravă la spital.
„La sosirea echipajelor de intervenție a fost găsit un camion răsturnat și un stâlp de electricitate rupt, care în cădere a lovit doi copii. Unul dintre cei copii este în stare gravă (fractură de bazin și fractură deschisă la unul dintre membrele inferioare).
Acesta va fi preluat de un elicopter SMURD pentru a fi transportat de urgenţă la o unitate medicală specializată din municipiul Iași”,
spun reprezentanții ISU Vaslui.

Citeste si: VIDEO| Un adolescent de 17 ani este în stare critică la spital, după un accident teribil petrecut în Satu Mare

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI