Autoritățile au intervenit de urgență la Vâlcea, într-un accident rutier în care au fost implicate două persoane, din păcate, medicii nu mai putut face nimic pentru a le salva.

Accident la Vâlcea, două persoane și-au pierdut viața

Accidentul mortal a avut loc în localitatea Alunu, din județul Vâlcea. Un autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile.

La locul accidentului au intervenit de urgență autoritățile.

Din păcate, cele două persoane care se aflau în mașină au murit, în ciuda eforturilor medicilor.

Citește și: VIDEO Evadare în mijlocul orașului! Există o plajă în mijlocul Bucureștiului unde oamenii se pot răcori

Accident mortal Alunu, Vâlcea

[Sursa foto: Stirile KANAL D]

"Echipajele operative sosite la fața locului au constatat că în evenimentul rutier a fost implicat un singur autoturism, care era răsturnat, iar două persoane erau încarcerate, inconștiente. Victimele au fost extrase cu celeritate de către pompieri. O victimă de sex feminin prezenta semne incompatibile cu viața, iar pentru victima de sex masculin s-a aplicat protocolul de resuscitare, din păcate fără rezultat. Pompierii militari vâlceni au asigurat și măsuri de prevenire și stingere a incendiilor", se arată în comunicatul transmis de ISU Vâlcea.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: „Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:- wowbiz.ro

Autoritățile fac cercetări pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a produs accidental mortal.

Citește și: VIDEO Rățușca și bobocii, la plimbare prin oraș! Șoferii chiar au dirijat și traficul pentru a proteja necuvântătoarele de pericol

Accident mortal Alunu, Vâlcea

[Sursa foto: Stirile KANAL D]

Ce au transmis autoritățile?

"La data de 24 iunie a.c., dispeceratul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea a fost sesizat prin apel 112, cu privire la faptul că, pe DJ 605C, în localitatea Alunu, a avut loc un eveniment rutier.

De îndată, la fața locului s-au deplasat polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Berbești, stabilind că cele sesizate se confirmă, fiind vorba de un autoturism care s-ar fi răsturnat într-un șanț.

Din păcate, evenimentul rutier s-a soldat cu decesul celor două persoane care se aflau în autoturism, respectiv un bărbat în vârstă de 64 de ani care se afla la volan și o femeie de 60 de ani, ambii fiind din municipiul Târgu-Jiu, județul Gorj.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier", se arată în comunicatul transmis de IPJ Vâlcea.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si