A murit după ce a devenit mire

Şoferul băuse înainte să urce la volan, iar în accident a mai pierit şi un alt tânăr. În urmă au rămas acum două familii îndurerate, pentru care nu mai există alinare.

Cristi avea doar 28 de ani, o mulţime de visuri şi un viitor ce parea sa-I surada. Tânărul a pierit însă într-un accident teribil, la scurt timp dupa ce a fost mire.

Era în maşină împreună cu alţi 4 prieteni, când şoferul, care băuse înainte să urce la volan, a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un cap de pod. În noaptea dinaintea tragediei, petrecuseră cu toţii la nunta lui Cristi, iar cheful ar fi continuat si a doua zi. Nimic nu avea sa prevesteasca nenorocirea.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Două persoane și-au pierut viața, luni dimineață, într-un accident rutier produs în satul Miorcani din comuna Rădăuţi Prut. Alte trei persoane au fost rănite și transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Potrivit primelor informații, mașina în care se aflau cei cinci tineri cu vârste între 21 și 27 de ani, s-a izbit de un cap de pod. 

Citeste si: A murit cunoscutul actor James Michael Tyler, interpretul lui Gunther din serialul „Friends”

Ce au declarat autoritățile

„Trei dintre pasageri au ieşit singuri din maşină. Doi, care stăteau pe scaunele din dreapta fata şi spate, au rămas încarceraţi, fiind scoşi din autoturism de către pompierii din Darabani. Din nefericire, pentru aceştia nu s-a mai putut face nimic, cadrele medicale declarând decesul”, a spus purtătorul de cuvânt al ISU Botoșani, Dorina Lupu.

Oamenii legii urmeaă să stabilească condițiile în care a avut loc accidentul. 

Citeste si: VIDEO- A fost capturat cel mai important traficant de droguri din Columbia

VIDEO- Imagini de la locul accidentului


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si