Două persoane au murit, în noaptea de luni spre marţi, electrocutate, în piscina unei pensiuni din localitatea Racoș, județul Brașov.

Citește și: Zeci de persoane, adulți și copii, intoxicate într-un complex hotelier din Constanța! A fost activat Planul Roșu de intervenție

Tragicul eveniment a avut loc la miezul nopţii de luni spre marți. Chiar dacă echipajele medicale au ajuns rapid la faţa locului, nu au mai putut face nimic pentru salvarea celor două victime.

"Azi-noapte, în jurul orei 00.00, am fost solicitaţi, prin intermediul unui apel la numărul unic 112, pentru a acorda primul ajutor pentru două persoane electrocutate. Spre locul solicitării au fost direcţionate două echipaje SMURD, dintre care unul cu medic, şi două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean"", a transmis ISU Braşov. 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Roxana Dobre a tăcut cât a tăcut, dar nu a mai suportat și a spus adevărul despre despărțirea de Florin Salam! Motivul pentru care a dispărut din me- wowbiz.ro

Citeste si: Ascensiunea de neoprit a lui Chubby: De ce pisica generată de AI, virală pe TikTok, ar putea fi viitorul internetului- antena3.ro

Celor două victime li s-au aplicat manevrele de resuscitare conform protocolului, manevre la care, din păcate, nu au răspuns.

Cei doi bărbați au fost declarați decedați la fața locului. Conform unor surse, cele două persoane s-ar fi aflat în piscină în momentul în care s-a produs decesul. 

Cine sunt cele două victime ale tragediei de la Racoș

Doi bărbați, unul de 21 de ani și celălalt în vârstă de 40, au murit după ce s-au electrocutat în piscină. Tragicul eveniment s-a petrecut azi-nopate în comuna Racoș.

Potrivit unor surse citate de Biz Brasov, unul dintre bărbați s-a împiedicat de un cablu de curent și a căzut cu tot cu acesta în piscină.

Celălalt a încercat să-l salveze.

Racoș este o localitate turistică din județul Brașov, în perimetrul căreia a existat una din cele mai mari așezări dacice din Țara Bârsei, care avea un rol important în rețeaua de fortificații dacice.

Două persoane, curentate mortal într-o piscină din Brașov.

Doi bărbați, curentați mortal într-o piscină din Racoș, județul Brașov.

[Sursa foto: Facebook]

Stire în curs de actualizare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si