Close sidebar
Close sidebar

Două persoane, rănite de un bărbat care conducea beat și fără permis

Doi oameni au fost răniți, duminică, de un bărbat, într-un accident care s-a produs pe DN 12. Șoferul mașinii care a provocat accidentul conducea fără permis şi era sub influența alcoolului. Acesta a fugit de la fața locului, însă polițiștii au reușit să-l prindă, relatează Agerpres.

Alina Raducu,

Două persoane, rănite de un bărbat care conducea beat și fără permis [Sursa foto: Facebook Poliția Română]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Conform Biroului de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Harghita, din primele date reiese că accidentul a fost provocat în apropierea comunei Sâncrăieni, de un bărbat în vârstă de 40 de ani din localitatea Sântimbru. Acesta a pătruns pe DN 12 (E 578) şi a intrat în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar.

Un accident rutier s-a produs, duminică pe DN 12, unde două persoane au fost rănite. Șoferul era sub influența alcoolului și nu deținea permis de conducere

După impactul produs, șoferul a fugit de la locul faptei, însă poliţiştii au reușit să-l prindă la scurt timp, timp în care aceștia au constatat că bărbatul era beat şi nici nu avea permis de conducere.

Citeste si: Andrei Baciu, anunț important despre Maratonul de vaccinare din Bucureşti. Câte persoane vor fi imunizate?

Polițiștii au precizat că după accident celălalt șofer a fost rănit, și anume un bărbat de 39 de ani, din comuna Mădăraş, dar și soția acestuia.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Astfel, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, conducere sub influenţa alcoolului şi conducere fără permis pentru bărbatul în cauză.

Conform, ISU Harghita, în mașina, îmreună cu cele două persoane rănite, se afla şi fiul lor, care a fost transportat, alături de părinţii săi, la Spitalul Judeţean de Urgenţă.

Citeste si: Ministrul Sănătății: Vestea bună e că pandemia a început să o ia mai încet, că nu mai avem presiune pe terapia intensivă

Purtătorul de cuvânt al IPJ Harghita, Gheorghe Filip, a mai adăugat că băiatul nu a fost rănit, ci a fost transportat la spital pentru o consultație.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI